Cursus Risicomanagement Abonnement

Voor werkgevers die het belangrijk vinden dat haar werknemers 27/4 toegang hebben tot de online cursus Risicomanagement en dezelfde medewerkers regelmatig “bij de les’’ wil houden door hen minimaal 1x per jaar  aan de workshop risicomanagement te laten deelnemen.

 

Het kan zomaar zijn dat u als werkgever het belangrijk vindt dat uw medewerkers regelmatig (bij)geschoold dan wel ‘’on the job’’ begeleid worden op het gebied van Risicomanagement. In dit geval biedt risicomanagement-direct u de mogelijkheid een abonnement voor 3 jaar of meer af te sluiten. De prijs van het abonnement is afhankelijk van het aantal medewerkers die u jaarlijks de cursus Risicomanagement wilt laten volgen.

 

Interesse?

Neem dan contact op met onze Customer Support via 070 3229090 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Hoe werkt het?

U bepaalt het aantal medewerkers dat kennis moeten hebben van Risicomanagement. Dit aantal medewerkers krijgt 24/7 toegang tot de online theorie. Tevens bepaalt u hoe vaak per jaar uw medewerkers aan een workshop Risicomanagement moeten deelnemen. Vervolgens ontvangt u een offerte bestaande uit enerzijds een prijs voor de online cursus en anderzijds voor de workshops.

 

Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.