Cursus Risicomanagement Incompany

Vanaf 10 personen is het mogelijk de cursus Risicomanagement op uw locatie te organiseren. De cursus Risicomanagement bestaat uit twee onderdelen: een online theoriegedeelte en een praktijkgericht workshopgedeelte.

 

Het online theoriegedeelte volgen de cursisten individueel via internet. Op een leuke interactieve en uiterst effectieve manier doorlopen zij de leermodule waar en wanneer het hen, of u als werkgever, het beste uitkomt. De gemiddelde studietijd is 3 uur. De theorie wordt afgesloten met een online theorie examen. Iedereen die geslaagd is voor dit online theorie examen krijgt toegang tot een digitaal Bewijs van deelname. Dit bewijs is het toelatingsbewijs voor de workshop.

 

Hoe werkt het?

U vraagt bij ons een workshop Risicomangement aan. U ontvangt van ons een offerte. Na acceptatie van de offerte ontvangen krijgen uw medewerkers toegang tot de online theorie en een uitnodiging voor de workshop met bijbehorende spelregels.

 

De cursus Risicomanagement bestaat uit twee gedeeltes; een online theoriegedeelte en een workshop.

 

Theorie

De theorie volgen de cursisten via internet voorafgaand aan de praktijkdag op uw locatie. Met de online cursus doorlopen uw medewerkers op een leuke, interactieve en uiterst effectieve manier doorlopen de lesstof waar en wanneer het hen, of u als werkgever, het beste uitkomt. De online cursus is 24 uur per dag beschikbaar. De online cursus bestaat uit 5 interactieve modules, een onbeperkt aantal oefentoetsen en het online theorie examen. De gemiddelde studietijd is 3 uur. Na het afronden van de online cursus zijn uw medewerkers goed voorbereid voor de workshop. De workshop vindt plaats op uw locatie.

 

Praktijk

Het workshopgedeelte vindt vervolgens plaats op uw locatie. De workshop begint met een inventarisatie van uw projecten, praktijksituaties en -knelpunten. Vervolgens wordt een presentatie van de belangrijkste onderdelen van Risicomanagement gegeven en wordt ingegaan op de door u en uw medewerkers aangedragen praktijksituaties en –knelpunten. Met de conclusies & tips kunnen uw werknemers aan de slag.

 

Certificaat

Nadat uw medewerkers geslaagd zijn voor het online theorie examen en actief hebben deelgenomen aan de workshop, ontvangen uw medewerkers het certificaat Risicomanagement. Het certificaat is 2 jaar geldig. Dit lijkt kort, maar het is belangrijk dat uw medewerkers op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van risicomanagement.

 

Inrichtingseisen voor een workshop op uw locatie
Bij de offerte ontvangt u het overzicht met alle eisen.

 

Interesse?

Neem dan contact op met onze Customer Support via 070 3229090 of vraag vrijblijvend een offerte aan.